Integrert kjølehjørne

Norcool kjølehjørne kan integreres i alle typer kjøkkeninnredninger, og er tilrettelagt for integrering i både 2,10 m og takhøyt kjøkken.

Bekledning med møbelplater Hvis man ønsker et helhetlig uttrykk på et kjøkken med hvitevarer i børstet stål, leverer vi også dørpanel i børstet stål til integrert kjølehjørne.

Ved å bekle kjølehjørnet som resten av kjøkkeninnredningen, kan man la produktet forsvinne helt dersom man ønsker det.

Kjølehjørnet er tilrettelagt for bekledning med standard dimensjoner på møbelplater bredde 60 cm, og kan integreres i både 2,10 m eller takhøy innredning.


Luftsirkulasjon

Det som er viktig å ivareta ved integrering er luftsirkulasjon. Kjølesystemet må ha tilgang på luft og kunne avgi varm luft for å fungere. Dette løses ved å integrere medfølgende lufterist i sokkel. Husk riktig montering av medfølgende luftlederkanal og ekstra lufterist til foring over kjølehjørnet ved takhøy innredning.

Vi har også tatt høyde for lufting mellom kjølehjørnesideveggene og veggene i rommet for å unngå dannelse av kondens som kan føre til fukt og råte. Dette er løst gjennom ferdig påmonterte avstandsklosser.


Frittstående kjølehjørne

Det frittstående kjølehjørnet kan enkelt demonteres og flyttes eller på et senere tidspunkt integreres i kjøkkeninnredningen.

Moderne og praktisk design Norcool kjølehjørne har en moderne og praktisk design med trådhyller i kombinasjon med herdet glass. Det er det eneste kjølehjørnet med glasshyller som gir stødig underlag for fl asker og krukker.

Leveres standard med 5 komplette hyllenivåer. Kjølehjørnet har 9 hyllespor som gir rom for hylleplassering etter den enkeltes ønske, eller for fl ere hyller som kan bestilles ekstra.

Norcool kan tilby frittstående kjølehjørne i rustfritt stål med sorte dekorlister. Du avgjør selv om dekorlistene skal påmonteres eller ikke.