CompressImage (2) Våre kjøleromløsninger takler både helgehandelen og festmiddagen på en overbevisende måte.Her har du plassen du trenger til storinnkjøpet, slik at du har alt for hånden når du trenger det. Vi kan levere ferdige elementer og skreddersy kjølerommet til din bolig. Du kan også velge å bygge kjølerommet selv

 

Prefabrikerte kjølerom

Mange opplever at det ikke skal mer til enn en vanlig helgehandel før kjøleskapet er fylt til randen. For ikke å snakke om når man venter gjester eller ved store anledninger og høytider. Da er kjølerom tingen – nesten ubegrenset kjølekapasitet og full oversikt. Klargjør maten dagen før og bruk heller tiden til å hygge deg med gjestene. Vi kan tilby fl ere kjøleromsløsninger for å utvide kjølekapasiteten i hjemmet ditt.

Hvis det ikke frister å bygge et kjølerom selv, har vi også fl ere modeller av monteringsferdige, frittstående kjølerom. Rommene leveres i energibesparende sandwichelementer og er fi ne å plassere på kjøkken, vaskerom, i boder eller i kjeller mm.

Bredde Dybde Høyde Volum Vekt
A 120cm 120 cm 212cm 2420l 190kg
B 120cm 180cm 212cm 3740l 240kg
C 180cm 180cm 212cm 5780l 315kg
D 220cm 180cm 212cm 7140l 375kg

Med et prefabrikert kjølerom, eller elementrom, er du 100 % sikret mot fuktskader og kondens når det monteres med luftspalte mellom eksisterende gulv og vegger. Rommene kan enkelt demonteres og flyttes, og du kan ta det med deg hvis du bytter bosted.


Plassering

Når det gjelder plassering av rom, omgivelsestemperatur og ventilasjon – se side 36 om Byggeveiledning, avsnitt Plassering av kjølerom.

Gulv

Ved bestilling må man spesifi sere om man trenger elementgulv eller ikke. Dersom rommet skal stå på et isolert betonggulv uten gulvvarme, trenger man ikke elementgulv.

Bygg kjølerom selv

Er du av de heldige som har relativt god plass i boligen din, og kanskje til og med er litt fingernem? Da ligger forholdene til rette for et perfekt tilpasset kjølerom til en forholdsvis rimelig penge.

Plassering

Er du i nybyggerfasen kan du til og med bygge kjølerommet i tilknytning til kjøkkenet. For dette formålet finnes det en dør (D-2000) som kan påmonteres en møbelplate slik at døren matcher den øvrige kjøkkeninnredningen.

Innredning

For å kunne tilby en totalløsning av kjøleromsprodukter har vi utviklet en spesiell innredning for bruk i private kjølerom. De åpne hyllene er lette å rengjøre, gir god luftsirkulasjon og jevn temperatur.

Sortiment:

Kurv 60 – 60 cm bred

Flaskehylle 60 – 60 cm bred

Hylle 60 – 60 cm bred

Hylle 90 – 90 cm bred

Hylle 105 – 105 cm bred

Hylleknekt 20 cm høy

Ryggskinne b: 3 cm x h: 150 cm