Vinkjeller

I takt med at vi setter høyere krav til god vin, øker også behovene for bedre lagring av vin. Ikke alle har en naturlig vinkjeller å oppbevare vinen sin i, derfor har det blitt stadig mer populært med alternative måter å oppbevare vinen sin på. Stavanger Elektro har løsningene du trenger for å ta vare på vinen.

CompressImageEr man litt snekkerkyndig og fingernem kan man enkelt bygge sin egen vinkjeller etter samme prinsipp som man bygger et kjølerom. Vi kan tilby kjøleaggregater med vintermostat som er tilpasset den beste oppbevaringstemperatur for vin, isolert dør og byggeveiledning.

For å bygge sin egen vinkjeller trenger man et kjøleagreggat, isolert dør og byggeveiledning. Prinsippene og fremgangsmåten er nøyaktig de samme som for bygging av vanlige kjølerom. Ønsker man heller en hurtigløsning på vinkjeller, kan man kjøpe et prefabrikert elementrom som man setter sammen på en time eller to med umbrakonøkkel. Prinsippet er også her som til elementrom for matoppbevaring – se sider for prefabrikerte kjølerom. Man setter ganske enkelt inn et vinaggregat i steden for et vanlig kjøleaggregat.

Vinaggregatene er identiske med de vanlige kjøleaggregatene, se sider for aggregater, bortsett fra termostaten som er justerbar mellom 8o og 15oC. Omgivelsestemperatur må være mellom 10o og 27oC.


Vinskap

CompressImage (1)

Har du ikke plass eller mulighet til å ha vinkjeller er vinskapet en god erstattning. Med et vinskap kan du oppbevare opptil 100 vinflasker. Vinskapene er lekre å se på, og passer fint på kjøkken eller i stue. Det kan integreres, men passer også fint frittstående. Vi leverer og monterer vinskap i alle typer og størrelser.